L’hort-jardí del benestar

Les plantes ens acompanyen dia a dia i ens alegren amb les seves flors i hortalisses d’una forma harmoniosa. Aquí podem transformar la nostra vida.

RELAXACIÓ. Fixar l’atenció en aquells vegetals i cuidar-los oblidant els petits neguits diaris. Són éssers vius participant en el nostre univers, ocupant un lloc especial. Observar els seus insectes, sentir la terra i acariciar les seves plantes és estar al present recuperant el nostre entorn i sintonitzant amb ell.
EQUILIBRI. En aquesta pràctica, s’aquieten les emocions i disminueix la nostra activitat cerebral. Aconseguim que la ment es dissolgui i s’alliberi dels seus propis pensaments. A més, activa el nostre sistema sensorial i implica un exercici revitalitzant. Amb il·lusió i satisfacció contemplem l’espai creat després de la nostra tasca al costat de la naturalesa.

Mentre busquem coherència en aquest món contemporani, l’hort-jardí ens dóna l’alegria per viure en harmonia amb energia positiva.