Tenim un somni en el què la societat viu integrada i en equilibri complet amb la natura. On la respectem i li demanem permís per modificar-la. On li agraïm tot el que ens aporta. Que brotin tants horts i jardins com puguin. I que siguin quants més possibles a les nostres ciutats. Respectant les condicions de la natura i de les persones, estudiem tots els mitjans a disposició per a cada persona motivada en tenir el seu hort-jardí. Allà on neixi cadascun d’aquests projectes, el paisatge del lloc s’embellirà i la seva qualitat de vida millorarà.

ALLÀ ON VIVIM. Anem on les persones passen la seva vida o gran part d’ella. Entrem en escoles, residències, hospitals, centres penitenciaris, balcons i terrats de les famílies. No importa on estiguin les persones, farem sorgir jardins i horts en les seves vides quotidianes. En cada racó disponible, estudiarem com integrar una mica de terra, aigua i plantes de forma adaptada, econòmica i segura. En el nostre propi espai quotidià, tots podem tenir ben a prop les olors, colors i sabors del nostre hort-jardí.
EN ESPAIS COMUNITARIS. Donem alternatives als ciutadans i als col·lectius sense espai viable per al seu propi hort-jardí però amb il·lusió per experimentar. Facilitem adreces d’espais comunitaris i actuem en l’entorn proper sobre terrenys inutilitzats o desaprofitats mitjançant acords amb organismes públics, empreses o propietaris privats. Prengui contacte amb nosaltres i buscarem les opcions disponibles al seu abast. A més aquests horts i jardins col·lectius ens permeten superfícies grans i en plena terra apropant-nos a les sensacions en plena naturalesa.